Lattenbodem outlet

Lattenbodem outlet aanbiedingen van SURE Outlet. Bekijk onze modellen van hoge kwaliteit. De producten zijn afkomstig van onze showroom.

Type in de zoekbalk de gewenste afmeting of type lattenbodem.

Let op! De lattenbodems uit onze outlet zijn gesorteerd op afmeting

Kwaliteit van de producten uit de lattenbodem outlet.

Alle aangeboden lattenbodem outlet producten zijn nieuw en niet eerder gebruikt. De lattenbodems hebben een hoge kwaliteit en de producten hebben garantie. De meeste lattenbodem outlet producten zijn uitloop artikelen. Dit betekend dat wij nog een beperkte voorraad hebben en op is dan ook echt op. Wanneer u twee bodems nodig heeft en er is maar één op voorraad dan bieden wij de volgende optie aan. We kunnen eventueel een afmeting van de gewenste lattenbodem aanbieden van onze nieuwe collectie. Neem hiervoor contact met ons op.

Bezorging mogelijk

Heeft u een mooie lattenbodem gezien in onze lattenbodem outlet, maar u bent niet in staat om deze zelf op te halen? Wij kunnen ook de lattenbodem bezorgen bij u aan huis. Hiervoor rekenen we €48,40 verzendkosten. De lattenbodem kan niet mee met de normale pakketdienst en daar is onze prijs op gebaseerd.

Naast de latttenbodem outlet hebben wij ook de volgende outlet producten: boxsprings, ledikanten, matrassen en matrastoppers. De aanbiedingen die wij hebben voor onder andere lattenbodems en boxsprings zijn niet verder onderhandelbaar. Let op we hebben een beperkte voorraad en op is daarom ook echt op.

Toch liever een nieuwe lattenbodem kopen?

Bekijk de modellen op de website van SURE Bedding