Boxspring outlet

Boxspring outlet aanbiedingen van SURE Outlet. Koop nu de goedkoopste boxspring van hoge kwaliteit. De producten zijn afkomstig uit onze showroom of gaan uit ons assortiment. Op is op. Een betere boxspring deal vind je nergens.

Type in de zoekbalk de gewenste afmeting of type boxspring.

Toch liever een nieuwe boxspring?

Bekijk de nieuwe modellen op de website van SURE Bedding. Stel hier je boxspring samen naar eigen smaak en voorkeur

Kwaliteit van de producten uit de boxspring outlet.

Alle aangeboden producten zijn nieuw en niet eerder gebruikt. De boxsprings zijn van hoge kwaliteit en de producten hebben garantie. De meeste boxspring outlet producten zijn geannuleerde orders uit Duitsland. Dit betekend dat het bed besteld is en tijdens de productie geannuleerd. Dit betekend dat wij nog een beperkte voorraad hebben en op is dan ook echt op. Hierdoor kunnen wij de boxsprings een stuk goedkoper aanbieden in onze boxspring outlet.

Bezoek brengen aan onze boxspring outlet

De boxsprings van onze boxspring-outlet zijn na afspraak te bekijken bij ons op locatie. Let op dit zijn de laatste modellen en op=op is dan ook echt op.

Bezorging mogelijk

Heeft u een mooie boxspring gezien in onze boxspring-outlet, maar u bent niet in staat om deze zelf op te halen? Wij kunnen ook de boxspring bezorgen bij u aan huis. Hiervoor rekenen we €48,40 verzendkosten. De boxspring kan niet mee met de normale pakketdienst en daar is onze prijs op gebaseerd.

Naast de boxspring outlet hebben wij ook de volgende outlet producten: lattenbodems, ledikanten, matrassen en matrastoppers. De aanbiedingen die wij hebben voor onder andere lattenbodems en boxsprings zijn niet verder onderhandelbaar. Let op we hebben een beperkte voorraad en op is daarom ook echt op.